Majice za konec…

Majice za valeto

Kaj pa vi? Še imate svojo? Se spomnite kako je bilo na valeti in kakšno super spominsko majico ste nosili zadnje dni osnovne šole. Jaz svojo še imam …, bila je kar kvalitetna majica in je še danes po ___ letih :-), še vedno kot nova in polna lepih spominov. Vedno pravimo, da se takšne majice za valeto naredi samo enkrat in zato naj bodo te res kvalitetne majice.

Majice za maturo

Majice za maturo ali tako imenovane maturantske majice so seveda tudi zelo popularne. Tukaj ste že štiri leta starejši in motivi so še bolj izvirni in zanimivi. Dobra kvalitetna maturantska majica bo res lep spomin na te srečne čase.

Šolske skupinske majice

Ker so danes potiskane majice nekaj najbolj vsakdanjega, tudi ni vedno tako, da bi se majice tiskale samo za zaključne letnike, konec šole. Delali smo že majice za začetek šole, majice za dan šole, majice za šolo v naravi, majice za skupine deklet, majice za skupine fantov …, ni da ni.

Majice za učitelje

Najprej so se pojavile majice za konec šole, nedolgo zatem pa so učenci tudi za svoje priljubljene učitelje začeli naročati unikatne majice. Tako za darilo, kot za spomin na generacijo. Ponavadi so to kakšne majice s podpisi vseh učencev in tukaj se pri izdelavi majic res zelo potrudimo, da ostane motiv še dolgo obstojen in spomin dolgo živ.

Dolgoletne izkušnje so nas privedle do tega, da danes za te priložnosti tiskamo samo na najkvalitetnejše 180 gsm majice in s tehniko tiska, ki zagotavlja res dolgo obstojnost. Kar se tiče motiva, ki si ga izberete, pa praktično skoraj ni omejitev …, do sedaj smo še vsako idejo spravili na majico.

Za kakršno koli vprašanje smo vam na voljo na email info@t-majice.si in tel. številko 070 811 864.