Naša zgodba

Že več kot petnajst let se ukvarjamo s prodajo majic na spletu (marsikdo se bo spomnil naše prve trgovine z majicami, ki je bila na naslovu www.pizdarije.com)
in vse te bogate izkušnje vam zagotavljajo, da bodo majice res kvalitetne in da jih boste z veseljem nosili.

Naš cilj

Trudimo se nekako izstopati s svojo originalnostjo in z motivi, ki jih ne najdete drugje. Radi bi postali prva izbira za vse, ki bi radi izstopali, bili originalni …, skratka se razlikovali in mislim, da nam kar precej dobro uspeva.

Naše majice

V vseh teh letih smo se na koncu ustalili pri enem dobrem proizvajalcu majic, ki res zagotavlja kar najboljše razmerje cena/kvaliteta in v vseh teh letih dobesedno ne poznamo besede reklamacija. Kvaliteta tiska je res odlična in majice vam bodo zelo dolgo služile.

Naši kupci

Na koncu so naši zadovoljni kupci še najboljši dokaz za to, da delamo dobro. Vsake toliko nam kaj napišejo in nas “pohvalijo” in nekaj od tega si lahko preberete spodaj. Skratka, če iščete majice, ste na pravem mestu.

Ammm… Res se držijo pravil pa obljub. Dostava 2-3 dni, pa še kaj več dobiš poleg stvari katerih naročiš. To mi je všeč – ne šparajo 🙂

Če bo šlo še tak naprej in upam da bo, boste obdržali spletno trgovinco:). Veliko sreče vam želim

Hey, hey!

Osebje ima zelo profesionalen odnos do stranke in dokler bo tako, ne bom iskal alternativ. Še posebej, če bodo še naprej pridno širili svojo ponudbo! 😉

Lep pozdrav do naslednjega naročila! =)

Že velikokrat napisano, pa dajmo še enkrat. Super majice, dostava kot povedano 2-3 dni (očitno imajo gužvo, kar pa pri teh norih majicah ne preseneča in sploh – a poznate še katero podobno spletno trgovino?).

Ko bo pa še večja izbira, bo pa sploh in oh in stok, skratka vredno stoječih ovulacij! ; )

O urednici ne bom izgubljal besed, ker je po teh besedah hvale gotovo že vsa v_ažna! 😉

Ojla! Majice so zelo kvalitetne, nisem se mogel upreti zato sem povedal še prijateljem in naročil še nekaj majic. Drugač pa ste super, sem zadovoljen!

Tale naša šefica in pomočnik sta pa res dva kul človeka.Tudi, če pride do kakšnih naših napak pri naročilu, se z njima da vse pomenit in naročilo popravit.
Zelo lepo od vas, da pri vsakem naročilu dodasta kakšno malenkost v paket. Upam, da bosta še dolgo z nami in nam ponudila še kakšno novost.

En sam komentar, ker je itak že vse povedano in pohvaljeno. Imam ene par majic, pa so vse ostale ravno take velikosti, kot so bile ob nakupu. Mogoče je pa s pranjem kaj narobe?!

Zelo zadovoljen z mikicami…upam, da bo kmalu še večja izbira.
Morem pa še pohvalit to, ker ko so se mi dve mikici skrčle, so mi jih obe brezplačno zamenjali.
Kaj naj rečem za konec: SAME POHVALE!!! Pa hitro naročit še kako mikico!

Majice so fulll Ok (tako kot urednica!!!!).
Ful dobr se nosijo! Glede ovratnika pa jaz nimam problemov, razen imel sem jih z velikostjo članske majice, vendar mi je urednica zastonj poslala večjo majico!!!
Hvala urednica

Jaz kot pošten delavni fant bi rad povedal tole, da je majica super in sem jo nosil na zabavi na Veliki planini ter celo v gorah, kot je Velika planina, delal pizdarije. Seveda je majica vredna tega denarja. Pa še urednica je super in zmeraj nam na voljo z nasveti in novostmi. Kej takega ne doživiš vsaki dan. Pa prijazna je zelo!!! To drži.

Super kvaliteta, prava velikost in pa bolj ali manj hitra dostava (ni bila v 24 urah ampak vseeno zadosti hitra). Edino gratis majica bi lako bila večja številka, no ja jo bomo že nekak izkoristili. Ostanem kupec 😉 Lep pozdrav!

Mi smo že skoraj na ti z vami. Vaše majice pa pravi HIT v našem koncu. Hvala tudi za lepo darilo, ki ga res nisem pričakoval. Hvala