Novo na T-majice

Dodali smo eno novo kategorijo majic, ki ji bomo rekli kar Custom majice. To so majice in puloverji katerim lahko motiv poljubno, rečimo temu, “personalizirate”. Sami lahko dodate oz. spremenite letnico rojstva, starost, mesec rojstva ali preprosto vnesete napis po želji. Možnosti so neomejene!

Izberite svojo najljubšo majico ali pulover, izberite še velikost in barvo ter dodajte:

STAROST PO ŽELJI

V naši trgovini lahko kupite majice za rojstnodnevna darila.  Zelo so popularne  majice na katerih je navedena starost obdarjenca, saj veste, 20, 30, 50 let… Težko pa v trgovino dodamo motive z veliko različnimi starostmi, tako da smo to rešili na način, ki vam omogoča, da pri oddaji naročila enostavno vnesete svojo izbrano starost. Tako bo majica oz. pulover primerno darilo tudi za 17., 24. ali 37. rojstni dan :-).

LETNICA PO ŽELJI

Na nekaterih majicah je starost izražena v letih, na drugih pa z letnico. Seveda je letnic toliko, da smo tudi za to našli rešitev. Enako boste pri naročilu majice ali puloverja vpisali poljubno letnico in točno takšno majico oz. pulover boste potem dobili.

MESEC PO ŽELJI

Tovrstni motivi so prav tako zelo popularni in če na majici vidite mesec december, vi pa bi radi imeli junij …, ste na pravem mestu. Vsem majicam z imenom meseca v motivu, lahko poljubno zamenjate mesec. Enostavno izbran mesec vpišete v polje, ki je temu namenjeno in to je vse. Skratka, mesec po želji.

MESEC IN LETNICA PO ŽELJI

Še ena kombinacija, ki je zanimiva za kakšna rojstnodnevna darila, saj lahko enostavno sami izberete, tako mesec, kot letnico, da bo primerno za obdarjenca. Možnih kombinacij meseca in letnice je toliko, zato se je tak način izkazal kot zelo uporaben.

NAPIS PO ŽELJI

Tudi to smo uvedli na željo kupcev, saj je bilo vedno več vprašanj tipa “Ali bi lahko na majico napisali to in ono, namesto tega, kar je na majici, ki je v prodaji.” Kolikor je ljudi, toliko je idej in zakaj bi se omejevali. Pri naročilu majic oz. puloverjev, katerim lahko spremenite napis boste videli posebno vnosno polje, kamor lahko vpišete vaš željen napis. Pustite svoji kreativnosti prosto pot z res unikatnim napisom po vaši želji!

 

Spodaj si lahko ogledate predstavitveni video potem pa še v živo preizkusite.