Novo na T-majice

Dodali smo eno novo kategorijo majic, ki jim bomo rekli kar Custom majice. To so majice (in puloverji konec koncev), ker lahko motiv poljubno, rečimo temu, “personalizirate”. Sami lahko dodate oz. spremenite letnico rojstva, starost, mesec rojstva ali preprosto vnesete napis po želji. Možnosti so neomejene!

Izberite svojo najljubšo majico ali pulover, izberite še velikost in barvo ter dodajte:

STAROST PO ŽELJI

V naši trgovini lahko kupite majice za rojstnodnevna darila in zelo popularne so majice na katerih je navedena starost obdarjenca. Saj veste, 20, 30, 50 let… Težko pa v trgovino dodamo motive z veliko različnimi starostmi, tako da smo to rešili na način, ki vam omogoča, da pri oddaji naročila enostavno vnesete svojo izbrano starost. Tako bo majica oz. pulover primerno darilo tudi za 17., 24. ali 37. rojstni dan :-).

LETNICA PO ŽELJI

Ne nekaterih majicah je starost izražena v letih, na drugih pa spet z letnico. Seveda je letnic toliko različnih, da smo tudi za ta namen pripravili rešitev. Enako boste pri naročilu majice ali puloverja vpisali poljubno letnico in točno takšno majico oz. pulover boste potem dobili.

MESEC PO ŽELJI

Tovrstni motivi so prav tako zelo popularni in če na majici vidite mesec december, vi pa bi radi imeli junij …, ste na pravem mestu. Vsem majicam z imenom meseca v motivu, lahko poljubno zamenjate mesec. Enostavno izbran mesec vpišete v polje, ki je namenjeno temu in to je vse. Skratka, mesec po želji.

MESEC IN LETNICA PO ŽELJI

Še ena kombinacija, ki je zanimiva za kakšna rojstnodnevna darila, ker lahko enostavno sami izberete, tako mesec, kot letnico, da bo primerno za obdarjenca. Možnih kombinacij meseca in letnice je toliko, da s motole na ta način rešili in se je že pokazalo, kot res uporabno.

NAPIS PO ŽELJI

Tudi to smo, bolj ali manj, uvedli na željo kupcev, ker je bilo vedno več vprašanje tipa “ali bi lahko na majico napisali to in ono, namesto tega, kar je na majici, ki je v prodaji”. Kolikor je ljudi, toliko je idej in zakaj bi se omejevali. Pri naročilu majic oz. puloverjev, ki jim lahko spremenite napis boste videli posebno vnosno polje, kamor lahko vpišete vaš željen napis. Pustite svoji kreativnosti prosto pot z res unikatnim napisom po vaši želji!

 

Spodaj si lahko ogledate predstavitveni video potem pa še v živo preizkusite.